top of page

Näyttelytilan vuokraaminen

SV Galleria on n.40 neliön tila, tänä kesänä uusittu näyttelytilaa. Tilaa vuokrataan yksityisille ja yhteisöille hakumenettelyn kautta. Etusijalla ovat erityistä tukea tarvitsevat taiteilijat ja ryhmät. Galleriaamme on avoin ja jatkuva haku. Näyttelytilan ikkuna  5x 2,5 m aukenee suoraan Runeberginkadulle. Syvät ikkunapenkit. sijaitsevat lattiatasossa Seinien pinta-ala on noin 56 m2 – isojen seinien pituudet ovat 18 m, 5m, ja 8,5 m. Huonekorkeus on 2,7 m. (pääoven korkeus on 2 m) ja korkeus mahdollistaa isokokoisten teosten esittelyn. Seinät on maalattu valkoisiksi ja lattiat ovat harmaan vaaleat. Valaistuksena on kiskoissa liikuteltavat led-kohdevalaisimet. Tiloissa on myös wc ja pieni varastotila.  Meillä on oma kehystämö taiteilijoiden avuksi.  Vv 2022-2023 näyttelyajat ovat haettavissa. Kysy lisää! Hakuohjeet, vuokra ja tarkemmat tiedot Näyttelytilan vuokra vuosina 2022 -2023 on  600 euroa/1viikko, 800 euroa /10 päivää, 1200 euroa / 20 päivää tai sopimuksen mukaan.
Teosten myyntiprovisio on 20 %.
Vuokraan sisältyy tilavuokra, valaistus, lämmitys, näyttelyn valvonta ja siivous. Näyttelyn pystytys- ja purkuavusta sekä tiedotus- ja markkinointiavusta sovitaan gallerian henkilökunnan kanssa. 
Hakemukseen tulee liittää: 
- vapaamuotoinen hakemus, joka sisältää teoksista kuvaesimerkkejä, koot ja näyttelyn ajankohdasta 
- hakijan yhteystiedot ja hakemuksen palautuskuori 
- luonnoksia tarjottavasta näyttelystä tai aiemmasta tuotannosta 
-mahdollinen näyttelysuunnitelma, teosluettelo (taiteilijan ja teoksen nimi, tekniikka, koko ja 
valmistusvuosi) 
- CV eli henkilön ansioluettelo 
- portfolio, mikäli sellainen on tehty 
-näyttelyn mainoskuva , jos se on jo valmis
Näytteilleasettajat valitsee Kaarisilta ry:n näyttelytoimikunta.
Lisätietoja hausta ja vuokrauksesta: puh +358 40 8164856, Viktor tai sv.galleria@gmail.com ,tai POSTIOSOITTEESEEN  Galleria Hopeinen Sivellin,
Runeberginkatu 17 
00100 Helsinki
Ilta –ja juhla tilaisuuksiin Galleriatilaa vuokrataan myös yksityisille, yrityksille ja yhteisöille max 45 hengen iltatilaisuuksiin pe klo 17-20-00, la  17-20.00 ja su sovittuun aikaan. Lisätietoja vuokrauksesta Viktorilta.

sdf.jpg
bottom of page