top of page

Tilaustyö

Esimerkiksi:

- Muotokuva valokuvasta, kankaalle maalattu

- Seinämaalaukset, myös ulkoseinijen maalaus

- Lemmikin muotokuva

- Maisema valokuvasta

Tilaustyö on ainutlatuinen lahja itselle ja läheisille; se on uniikkitapa lisätä,tuoda tyyliä ja elämää sisä- ja ulkotiloihin, toteuttaa ammattilaisten avulla haaveita, jota yksin on vaikea luoda. Se on hieno tapa näyttää läheisille ja ystävälle rakkautta ja kunnioitusta. Se on mahdollisuus antaa toimistolle, työtilalle tai julkiselle tilalle uutta ilmettä ja henkeä.
Ammattitaiteilija voi antaa teille vinkkejä ja auttaa valitsemaan haveillesi /mielikuvallesi oikea malli, taidetekniikka, oikea koko, oikea sävy jotta työstäsi tulisi täydellisesti sopiva.
Työ voisi olla sinun läheisten tai ystävän muotokuvan , sisustustaulu , lemmikin kuva, kopio lemppitauluista, maisema , asetelma, abstraktityö tai mitä vaan.
TaM taiteilijoina olemme  erikoistuneet ja tottuneet maalamaan ja piirtämään eri tyyleillä, menetelmillä ja teknikoilla. Luodaan teoksia kankaalle , paperille, pahville, levyille jne. Muraaleja ulko -ja sisätiloihin koosta riippumatta.
Ota rohkeasti yhteyttä taiteilijaan!
Keskustelun aikana  on mahdollisuus selvittää omia tärkeitä kriteereitä,toiveita  työn suhteen. Selviää onko tämä taiteilija sopiva minulle ja onko välillänne täydellinen vuoropuhelu ja keskinäinen ymmärrys. On tärkeää molemmalle osapuolelle – asiakkaalle ja taiteilijalle että ammattiltaiteilija voisin ennusta lopputuloksen jo etukäteen ja kuunnella toiveita ja odotuksia. mikä miellyttää asiakasta mikä ei ole sopiva, mikä tyyli on odotettavissa. Se auttaa löytämään oikean taidemenetelmän ja antaa varmuutta että kaikki toimii toiveidesi mukaan asiakkaan mielikuvaa myötäillen – onko tämä taiteilija vasta SE taiteilija. On hyvää myösin muistaa, että tilaustyö on prosessi, ja sinun ideasta keskustellaan  ja suunnittellaan yhdessä,  ja oikea mielikuva syntyy sen aikana.

bottom of page